Heuver breidt salesteam in Frankrijk uit met René Bos

Bandengroothandel Heuver heeft het sales team in Frankrijk uitgebreid. Met de extra accountmanager René Bos worden de lijnen voor de klanten van het bedrijf, de bandenhandelaren, korter. Ook kan sneller geschakeld worden op vragen en op trends en ontwikkelingen. Als exclusief importeur van de Aeolus-truck- en EM–banden voor Frankrijk, is Heuver hier al vele jaren actief. De kansen in de huidige Franse markt en de interne keuze voor geografische marktbenadering, hebben tot de uitbreiding geleid.

“2014 is voor ons het jaar waarin we investeren in mensen”, zegt directeur Bertus Heuver. “De markt biedt kansen en lijkt aan de vooravond van een voorzichtige, positieve kentering te staan. Wij zien kansen, die we ons niet willen laten ontglippen. Daarom willen wij onze klanten in Frankrijk en andere Europese landen optimaal  ondersteunen in hun marktbewerking.

Bandenbranche

Dat betekent volgens Heuver dat je een tandje moet bijschakelen en in mensen moet investeren. ”Want wij geloven in het onderlinge, fysieke contact tussen leverancier en klant. Je moet samen een band opbouwen om tot het beste resultaat voor beide zijden te komen. Door de uitbreiding van ons Franse salesteam met René Bos als accountmanager werken wij daaraan.

Hij werkt al jaren in Zuid-Frankrijk en kent de branche.”  Bos werkte vele jaren in de bandenbranche bij achtereenvolgens Euromaster en Goodyear. Daarna vertrok hij naar Zuid-Frankrijk om er elf jaar zijn eigen onderneming te runnen. Bos: “In mijn carrière stond ‘de band’ altijd behoorlijk centraal. Ik vind het een eer en een mooie uitdaging om nu voor een gerenommeerd bedrijf als Heuver aan de slag te gaan.”

Lees ook: Heuver en Aeolus met uitgebreid gamma aanwezig op IAA

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Heuver breidt salesteam in Frankrijk uit met René Bos”

Wilfred van Hooren|17.09.14|09:31

Hoi Rene,

Long time no see ?
Het bandenvirus blijft altijd trekken he ?

Heel veel succes toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Wilfred van Hooren