teddy beer

Kwik-Fit Breda overhandigt teddyberen aan Amphia Ziekenhuis

Kwik-Fit Breda heeft 200 teddyberen overhandigd aan het Amphia Ziekenhuis in Breda. Dit gebeurde in samenwerking met de Stichting Good Bears of the World. De opening van de nieuwe Kwik-Fit aan de Ettensebaan in Breda was de aanleiding voor de overhandiging. Dat meldt BredaNieuws.nl.

In februari opende Kwik-Fit een nieuwe vestiging in Breda. Tot een maand na de opening werd er geld ingezameld voor Good Bears of the World. Voor elke verkochte band ging er 2,50 euro naar de stichting.

Kwik-Fit

Kwik-Fit is al jaren donateur van de stichting, die teddyberen aan kinderen geeft die troost nodig hebben na een verkeersongeluk of een ziekenhuisopname en binnen komen op de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis. De actie bij Kwik-Fit Breda was uiteindelijk goed voor 200 teddyberen.

Volgesn Han Manders, voorzitter van Stichting Good Bears of the World, is de organsiatie blij met de jarenlange steun van Kwik-Fit. Manders overhandigde de 200 teddyberen samen met Kwik-Fit-filiaalmanager Harry Rommers aan enkele verpleegkundigen van de Spoedeisende Hulp en Kinderafdeling van het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.