Hankook met veel noviteiten op de IAA-bedrijfswagenbeurs

Bandenfabrikant Hankook presenteert zich op de 65e IAA-bedrijfswagenbeurs in Hannover met veel innovaties. Extreem brandstof-efficiënte producten staan daarbij centraal, evenals noviteiten op het gebied van eerste montage voor premium bedrijfswagens en profielen voor specifieke toepassingen. Bovendien presenteert Hankook haar 4-seizoenenbanden en de nieuwe winterbanden, die naast de M+S-codering ook van de ‘Three Peak Mountain Snowflake’-markering zijn voorzien. 

De beurs in Duitsland is van 25 september tot en met 2 oktober 2014. In hal 16, stand A30 presenteert het bedrijf de innovatieve bandenontwikkelingen voor bedrijfswagens en biedt een overzicht van het uitgebreide service-aanbod.

Transport

Dit jaar komen de Zuid-Koreanen zelfs met twee wereldpremières naar de IAA. Het gaat om producten die ontwikkeld zijn om te voldoen aan de steeds hogere eisen qua rendement en efficiëntie. Om op deze, vooral in de transportbranche, steeds belangrijkere eisen te reageren, maakt Hankook voor de banden gebruik van de allermodernste technologieën en prestatiegerichte profieldesigns. Deze helpen om de tractie en levensduur te verhogen en tegelijkertijd de handling te verbeteren.

“Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkelingen bieden ons de mogelijkheid om deze innovatieve bandentechnologie te ontwikkelen, zonder compromissen te hoeven sluiten. Bovendien hebben wij ons portfolio uitgebreid met service-activiteiten, die exact aan de uiteenlopende behoeften en eisen van onze klanten tegemoet komen”, aldus Ho-Youl Pae, lid van de raad van bestuur en COO bij Hankook Tire Europe.

Bandenfabrikant

Hankook Tire is één van ’s werelds grootste en snelst groeiende fabrikanten van banden voor onder meer personenauto’s, lichte vrachtwagens, SUV’s, caravans, trucks en bussen. Hankook Tire investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling met wereldwijd vijf research en development-centra in Korea, Duitsland, de Verenigde Staten, China en Japan. Op dit moment produceren meer dan 2.700 werknemers circa dertien miljoen banden voor personenauto’s, SUV’s en lichte vrachtwagens.

Lees ook: Hankook begint bouw van nieuw hypermodern R&D-centrum

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.