Bridgestone vestigt aandacht op Total Tyre Care tijdens IAA

Bridgestone heeft een groot deel van zijn standruimte op de voertuigbeurs IAA ingericht voor het Total Tyre Care-programma van het Japanse bedrijf. De bandenfabrikant vernieuwde het programma, dat focust op bandenbeheer voor vlooteigenaren, en wil tijdens de vakbeurs in Hannover de bezoekers hiermee bekend maken.

Naast de aandacht voor het bandenbeheer-programma, is er uiteraard ruimte voor de banden van Bridgestone, vooral op het gebied van vrachtauto’s en bussen. De aanstaande verplichting van meetsystemen voor bandendruk werpt zijn schaduw ook vooruit. De Japanners hebben namelijk ook aandacht voor TPMS.

Vakbeurs

De 65e editie van de beurs IAA Commercial Vehicles International Motor Show vindt plaats van 25 september tot en met 2 oktober in het Duitse Hannover. Bridgestone exposeert in hal 16, stand C01.

Lees ook: Hankook met veel noviteiten op de IAA bedrijfswagenbeurs

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.