Apollo Vredestein is in de race voor titel Beste Werkgever 2013

Bandenfabrikant Apollo Vredestein maakt kans op de titel Beste Werkgever 2013. Apollo Vredestein besloot zich in te schrijven voor de wedstrijd nadat het bedrijf vorig jaar een goede score behaalde in het Beste Werkgeversonderzoek.

Dit onderzoek wordt gehouden door het bureau Effectory. Effectory wil met het onderzoek een objectief oordeel vellen over werkgeverschap in Nederland. De gedachte achter het onderzoek is dat organisaties die goed in contact staan met hun medewerkers uiteindelijk beter presteren en hoger scoren op werkbeleving.

Apollo Vredestein

300 willekeurige medewerkers van Apollo Vredestein B.V. zijn voor het onderzoek benaderd. Het gaat om medewerkers binnen het totale personeelsbestand. 43% van de benaderde werknemers heeft de uitgebreide vragenlijst ingevuld en terug gestuurd naar Effectory.

Na de inschrijving en de onderzoeken onder het personeel is bekend gemaakt dat Apollo Vredestein is genomineerd voor de titel. Op 8 oktober is de prijsuitreiking voor de winnaars in Amsterdam. Apollo Vredestein neemt het op tegen onder meer Ahold Europe, Coop Supermarkten, Deen Supermarkten, Hoogenbosch Retail Group, IKEA Nederland, La Place, Parfumerie Douglas Nederland en VanHaren.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.