Yokohoma, Advan, band

Bandenbeurs China trekt meer dan 120 bedrijven

Op de Aziatische banden- en wielenbeurs Reifen China 2013 zullen van 13 tot en met 15 november meer dan 120 bedrijven van over de hele wereld hun nieuwste ontwikkelingen binnen de bandenbranche tentoonstellen. Dit maakte de organisatie van het evenement bekend. Het aantal deelnemers ligt daarmee hoger dan de editie van 2012.

De deelnemerslijst bestaat  gedeeltelijk uit de top 15 bandenfabrikanten uit China. Onder hen Double Coin Holdings, Shandong Linglong Tyre and Cooper Chengshan. Ook bedrijven uit Duitsland, België, Rusland, Amerika, Japan, India, Thailand, Maleisië en Nederland zullen vertegenwoordigd worden.

Beurs

De beurs vindt plaats in het Shanghai New International Expo Exhibition Center. Gelijktijdig kunnen bezoekers de RubberTech China bezoeken, die parallel aan Reifen China 2013 wordt georganiseerd. Een bezoek aan beide beurzen moet een complete indruk geven van het proces van verwerking van grondstoffen en de productfabricage tot aan de uiteindelijke verkoop.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.