Magna Tyres, havenband, kraan

OEM goedkeuring Terex Port Solutions voor Magna Tyres MB300

Terex Port Solutions heeft zojuist aangekondigd dat ze de Magna MB300 officieel gaan monteren op hun nieuwe havenkranen. Dit is het resultaat van een zes maanden durende test op de GHMK 6407 in Gent, België.

Deze samenwerking tussen Magna Tyres en Terex Port Solutions houdt onder andere de eerste montage van Magna MB300 (14.00-24) bij de productie van Gottwald GHMK havenkranen in. Met name de modellen 6, 7 en 8 zullen standaard worden uitgerust met Magna MB300 banden. Deze drie modellen zijn veruit de meest gebruikte Terex Gottwald kraanmodellen, gemaakt voor bijna alle havengerelateerde applicaties.

Havenband

Afgelopen november ontving Magna Tyres Group tevens een officiële goedkeuring van Noell Mobile Systems, onderdeel van Terex Port Solutions, voor Magna’s nieuwste havenband 16.00R25 M-Straddle.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.