Nokian Heavy Tyres, banden, bosbouw, landbouw

De Hoeve Banden & Wielen importeur Nokian Heavy Tyres

De Hoeve Banden & Wielen BV/Forrez International heeft het importeurschap voor Nokian Heavy Tyres verworven. Nokian is een bekende producent van speciale banden. In het bosbouwsegment is Nokian wereldmarktleider.

“Alle producten zijn  van hoge kwaliteit en heel duurzaam”, meldt De Hoeve Banden & Wielen. “Nokian biedt innovatieve oplossingen na een uitgekiend proces van testen en dit in nauwe samenwerking met machinefabrikanten en eindgebruikers.”

Landbouwbanden

De Nokian Heavy Tyres bestaan uit een heel breed gamma aan banden voor diverse toepassingen. De importeur uit Waalwijk levert landbouw-, heftruck- en bosbouwbanden, banden voor mijn -en tunnelbouw alsook voor toepassingen in de haven, grondverzet en wegenbouw.

“Dit betekent dat klanten vanaf heden bij ons terecht kunnen voor deze kwaliteitsbanden tegen een sterk concurrerende prijs”, meldt De Hoeve Banden & Wielen BV. “Binnenkort zal er een volledig nieuwe prijslijst en technische documentatie beschikbaar zijn.”

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.