Luc van Bussel, Always Mobile Company

CEO Luc van Bussel Alwaysbemobile Company vertrokken

De CEO van The Alwaysbemobile Company NV Luc van Bussel is per direct gestopt met zijn functie bij het automotivebedrijf. Patrick Ledegang, nu CFO van The Alwaysbemobile Company, is aangesteld als tijdelijk waarnemer.

Van Bussel is met ingang van 1 augustus opgestapt als CEO. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt in een persbericht. Van Bussel is na goed overleg met de Raad van Commissarissen en Aandeelhouders opgestapt. De topman van Alwaysbemobile Company werkte 13 jaar voor het bedrijf.

Profile Tyrecenter

Volgens Van Bussel is hij toe aan een nieuwe uitdaging en is hij daarom opgestapt. “Het is mooi geweest. The Alwaysbemobile Company is een prachtig bedrijf geworden met goede mensen en bijzondere resultaten. Ik kijk met grote trots terug op de afgelopen 13 jaren van innovatie en groei. Het meest trots ben ik op het vertrouwen dat ik 13 jaar lang kreeg van alle aangesloten bedrijven.”

Onder meer Profile Tyrecenter valt onder The Alwaysbemobile Company. “Het bedrijf heeft haar oorspronkelijke pioniersdynamiek versterkt en haar positie in de Automotive markt is onomstreden. Ik heb grote waardering voor de 100 collega’s in Veenendaal en Antwerpen met wie we dag in dag uit hebben gewerkt aan de beste service voor al onze klanten.”

The Alwaysbemobile Company

Volgens Van Bussel is de omzet van het bedrijf mede door deze mensen gestegen van 2 miljoen euro in 1999 naar 145 miljoen in 2012. “Ik heb veel waardering en respect voor alle aangesloten zelfstandige ondernemers van The Alwaysbemobile Company. Deze ondernemers maken het verschil in de praktijk en daar gaat het om. Ik wens iedereen heel veel succes in de komende jaren.”

Volgens waarnemend CEO en CFO Patrick Ledegang is The Alwaysbemobile Company een sterk en gezond bedrijf. “Er ligt een goed beleidsplan waarin de koers voor de komende jaren is beschreven.” Daarmee kan het bedrijf voorlopig vooruit.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.