Profile Tyrecenter, De Kempen, Valkenswaard, Google Maps

Profile Tyrecenter verandert naam in Profile Carcenter

Fastfitter Profile Tyrecenter heeft besloten om een groot deel van haar vestigingen om te dopen tot Profile Carcenter. Daarmee wil moederbedrijf The Alwaysbemobile Company benadrukken dat klanten bij Profile Tyrecenter meer kunnen laten doen dan het onderhoud van banden.

De eerste vestiging die om is gegaan, is de locatie in Mijdrecht. Eind vorige maand is de nieuwe naam op de gevel gezet. De bedrijven in onder andere Heemstede en Nieuw-Vennep volgen binnenkort. Later dit jaar worden nog twee andere locaties van de nieuwe naam voorzien. De vijf vestigingen dienen als proeftuin.

Landbouw

Volgend jaar moeten zo’n 150 andere locaties omgedoopt worden tot Profile Carcenters. De ongeveer twintig overige vestigingen blijven de oude naam houden. Dit omdat de filialen zich vooral richten op het truck- en landbouwsegment en zelf hadden verzocht om de naamswijziging aan zich voorbij te laten gaan.

Lees ook: Anthonie Zoomers nieuwe topman van Profile Tyrecenter

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.