Profile Tyrecenter

Anthonie Zoomers nieuwe topman van Profile Tyrecenter

De 56-jarige Anthonie Zoomers wordt de nieuwe baas bij The Alwaysbemobile Company, moederbedrijf van Profilte Tyrecenter. Zoomers start 1 oktober in zijn nieuwe functie. Hij volgt Patrick Ledegang op, die in mei bekend maakte dat hij zou gaan stoppen.

De nieuwe topman (zie foto onder) is afkomstig van de Agri Holding, moederbedrijf van onder meer de Boerenbond-formule. De voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Alwaysbemobile Company noemt Zoomers een bouwer en verbinder. Hij verwacht dat de nieuwe topman de franchisenemers laat profiteren van onder meer sterke merken en een krachtige inkooporganisatie.

Directeur

Ledegang blijft nog enkele maanden verbonden aan Profile Tyrecenter als financieel directeur. Voor die functie wordt nog naar een opvolger gezocht.

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.