Porsche Panamera

Yokohama-banden af fabriek onder Porsche Panamera

De Porsche Panamera zal af fabriek worden voorzien van de Yokohama Advan Sport V105 N-0 banden. De Porsche Panamera wordt OE voorzien van 255/40ZR20 (101Y) Advan Sport V105 voor de voorbanden en 295/35ZR20 (105Y) Advan Sport V105 voor de achterbanden.

Om de beste prestaties uit het voertuig te halen zijn de Yokohama Advan Sport V105 N-0 banden in samenspraak met Porsche ontwikkeld. Het N-0 teken geeft aan dat de band geschikt en goedgekeurd is door Porsche. De Aadvan Sport V105 banden worden gekenmerkt om hun uitstekende rijeigenschappen, comfort en veiligheid.

Sportwagen

De Panamera is in 2009 geïntroduceerd als Porsche’ s eerste 4-deurs, 4-zits personenauto. De auto is ontworpen om onovertroffen sportwagen prestaties te bereiken. Daarnaast realiseert de Panamera Porsche’ s reputatie van een vlotte, sportieve en comfortabele rit, welke bestuurders van luxe personenauto’s eisen.

Naast de Porsche Panamera worden Yokohama banden ook af fabriek voorzien op de Porsche 911 Carrera 4 ( 997 ) en de Porsche Cayenne.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.