Van den Ban vestigt aandacht op Novex-banden bij VKV City Racing

Distributeur Van den Ban showt producten van haar private label Novex op de VKV City Racing. Het autosport-evenement vindt op 31 augustus voor de tiende keer plaats in het centrum van Rotterdam. Het trekt honderdduizenden liefhebbers en de groothandel ziet het dan ook als een uitgelezen kans om het merk onder de aandacht te brengen.

Op de dertien grote schermen langs het parcours en in het VIP-dorp wordt een commercial van Novex uitgezonden van dertig seconden. De commercial wordt donderdag al op de Facebook-pagina gepresenteerd en verspreid. Novex is het ‘flag brand’ van Van den Ban Autobanden en de commercial is onderdeel van een groot mediaplan, dat het bedrijf vorig jaar heeft ingezet om meer naamsbekendheid voor het eigen merk te krijgen.

Ambassadeur

Tim Coronel verbindt al jaren zijn naam aan Novex en is aanwezig op de City Racing. Hij rijdt met de Nissan 350Z op de Super Speed A2-banden van Novex en zal volgens Van den Ban voor de nodige commotie zorgen met zijn spectaculaire acties. Ambassadeur Coronel is zeer te spreken over de kwaliteit van de banden. Daarnaast rijdt ook de dummy WTCC-auto van broer Tom Coronel op Novex-producten, met het logo zichtbaar op de auto. De coureur rijdt niet zelf, maar leent het voertuig uit aan de Racing diva’s.

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.