Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter Truck reikt duurzaamheids-certificaat uit

Het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ is uitgereikt door Profile Tyrecenter Truck Europe en Profile Tyrecenter Oppelaar in Alphen aan den Rijn aan Bentvelzen Transport BV en Van den Bos Transport. Met het certificaat tonen beide ondernemingen aan dat zij zich inzetten voor een milieuvriendelijker en groener wegtransport, en dat ze actief bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit meldt Transport Online.

De gecertificeerde transportbedrijven maken gebruik van diensten om een hoger rendement uit banden te halen: bandenspanningscontroles ieder kwartaal inclusief correctie, balanceren van banden, een correcte uitlijning en de inzet van het complete bandenmanagementsysteem met bijbehorende rapportages behoren hier onder meer toe.

Profile Tyrecenter

De transporteurs krijgen naast het certificaat, ook de sticker ‘Duurzaam op de Weg’ op hun voertuigen.’ De besparende producten en diensten van Profile Tyrecenter vormen de basis voor het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.