euromaster

Euromaster breidt uit naar Turkije

Euromaster gaat uitbreiden naar Turkije. Het neemt voor een groot deel het bestaande Michelin netwerk over. De bedoeling is dat eind 2013 meer dan 300 vestiging van Euromaster in Turkije operationeel zal zijn.

Turkije is de zesde grootste particuliere bandenmarkt van Europa en de grootste markt als het gaat om truckbanden. Met haar franchise programma in deze groeiende bandenmarkt versterkt Euromaster dus haar aanwezigheid in Europa.

Grootste franchisenetwerk

Meer dan 230 franchise centers, allen bestaande Michelin dealers,  worden lid van het Europese Euromaster netwerk.  De verwachting is dat eind 2013 het Turkse Euromaster netwerk meer dan 300 centers zal bevatten, die zowel voor particuliere klanten als zakelijke klanten klaar zullen staan

Turkije wordt hiermee meteen het grootste franchisenetwerk binnen de Europese organisatie. Euromaster is nu aanwezig in 17 landen in Europa, met meer dan 2250 centers waarvan 790 franchise centers.

Onderwerpen: ,

Auteur: Fred Kramer

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.