Kwik-Fit lanceert nieuwe servicedienst voor MKB’ers

Kwik-Fit komt met Kwik-Fit Drive, een service waarbij bedrijven ál het auto-onderhoud bij Kwik-Fit op rekening kunnen laten uitvoeren. Hiermee richt het garage- en bandenbedrijf zich voornamelijk op MKB’ers. Medewerkers hoeven onderhoudskosten niet meer te declareren, want ondernemers krijgen één factuur. Op deze manier moet de administratie eenvoudiger worden. Klanten die gebruikmaken van Kwik-Fit Drive, kunnen in alle filialen in Nederland terecht voor auto-onderhoud en reparaties.

“Vorig jaar was het aantal faillissementen in de detailhandel historisch hoog,” aldus Pieter Bikker, directeur Kwik-Fit Zakelijk. “De grootste storm lijkt voorbij, maar nog steeds is voor ondernemers elke euro er één.”

Prijzen

”Veel van onze MKB-klanten vroegen om een concept, waarmee ze op kosten voor auto-onderhoud en reparaties konden besparen. Daarom introduceren wij Kwik-Fit Drive, waarvoor ondernemers zich al vanaf één auto gratis kunnen aanmelden. Met de nieuwe dienst ontzorgen we onze MKB-klanten door het bieden van een overzichtelijke factuur en de zekerheid van scherpe Kwik-Fit-prijzen.”

Een van de klanten is Iwan Faber, eigenaar van het IT-bedrijf Flexyz: “Als ondernemer besteed ik mijn kostbare tijd het liefst zoveel mogelijk aan mijn vak zelf. Kwik-Fit Drive bevrijdt me van een groot deel van mijn tijdrovende administratiewerk voor auto-onderhoud. Tel daar de kostenbesparing bij op en het levert je een fors voordeel op.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.