Magna Tyres Group

Magna Tyres en Profil+ sluiten pact

Bandenproducent Magna Tyres Group en de Franse bandengroothandel Profil+ hebben deze maand een strategische overeenkomst gesloten. Met de samenwerking is volgens de producent een belangrijke stap gezet in de verdere introductie van de ‘off the road’-banden van het merk in Frankrijk.

Door het nieuwe partnerschap met Profil+ kan de verkoop van de grondverzet- en industriebanden in Frankrijk verder uitbreiden. Beide bedrijven hebben ervaring met internationale handel en distributie.

Samenwerking

Volgens Magna Tyres zit de toegevoegde waarde van de samenwerking in het directe contact dat de bandenproducent met Franse eindgebruikers kan opbouwen. Dit vanwege de 400 Profil+-vestigingen door heel Frankrijk.

De overeenkomst heeft voornamelijk als doel om in Frankrijk een landelijk netwerk met strategische klanten voor Magna OTR-banden tot stand te brengen, zo laat Magna Tyres Group weten.

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.