WINTERBANDEN

ABS Autoherstel breidt dienstverlening uit met banden

ZOETERMEER – Een winterband (L) en een zomerband (R). Ondanks het aanhoudende zachte winterweer laten nog steeds autobezitters winterbanden monteren. Wellicht met het oog op de wintersport; in de Alpen is het nu eindelijk goed aan het sneeuwen. ANP PHOTO LEX VAN LIESHOUT

Schadeketen ABS Autoherstel breidt na de zomer de dienstverlening uit met banden en ruiten. Met deze strategie wil het bedrijf haar positie versterken binnen de schadebranche. 

Naast banden- en ruitenservice worden ook one-day repair en hagelschadeherstel onderdeel van het ABS-stramien, vertelt directeur Wijnand Mebius in een interview met Automotive.

“Een deel van deze diensten hebben we natuurlijk al aan boord. Ook zijn er al vestigingen die glasherstel of merkerkend herstel doen, maar de bedoeling is dat het proces hiervoor binnen de keten uniform is”, zegt Mebius. Op dit moment wordt bekeken hoe de nieuwe dienstverlening concreet wordt ingevuld.

Schadebranche

De directeur en de leden hebben het Strategisch Plan 2020 opgesteld. Hiermee wil hij van de keten de nummer 1 van de schadebranche. Zo wil de keten onder meer als regisseur in het schadeproces kunnen optreden als opdrachtgevers dat wensen.

ABS Autoherstel is een van de grootste schadeherstelketens van Nederland. Met bijna 100 bedrijven zit de organisatie door heel het land. De keten bestaat uit individuele ondernemers. De aangesloten ondernemers zijn zelf eigenaar van de ABS-formule.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.