Yokohama Advan Sport type V103S

Audi kiest voor Yokohama-banden op A6 en S6

De Duitse autofabrikant heeft er voor gekozen de nieuwe Audi A6 en Audi S6 af-fabriek te voorzien van banden van Yokohama. Dat heeft Yokohama Nederland bekendgemaakt.

Audi heeft gekozen voor de Yokohama Advan Sport type V103S banden in de bandenmaat 255/35R20 97Y XL AO. De Advan Sport V103S biedt een optimale stabiliteit met goede prestaties op zowel een droog als een nat wegdek. Ook bij het remmen werken de banden optimaal. Mede daardoor bieden de banden een veilig weggedrag en een hoog niveau van comfort.

partner

Yokohama is geen onbekende partner voor Audi. De bandenfabrikant kent al een jarenlange historie als toeleverancier bij Audi. Zo worden banden van Yokohama ook standaard gemonteerd op de modellen A7, Q7, RS6, RS7 en de S8.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.