Reedijk Banden Import

Reedijk Banden Import op de Rijschoolbeurs 2013 (video)

Reedijk Banden Import was met een stand aanwezig op de op de Rijschoolbeurs 2013 tijdens de Lesauto Testdag. Rob Teurlings legt tegen VerkeersProTV uit wat de voor- en nadelen van een 4seasons-band zijn.

Maandag 23 september vond de tweede editie van de Lesauto Testdag plaats in het Utrechtse Maarssen. Het evenement voor de rijschoolbranche, georganiseerd door VerkeersPro.nl, trok ruim 800 rijinstructeurs en rijschoolhouders uit het hele land die gedurende de dag diverse automodellen uitgebreid konden testen.

Met ruim 70 auto’s van 30 verschillende automodellen werden testritten gemaakt. Ook diverse motoren en een tractor konden uitgeprobeerd worden. Op de Rijschoolbeurs van de Lesauto Testdag presenteerden toeleveranciers en organisaties uit de sector zich aan de doelgroep.

Bekijk de video:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.