Bertus Heuver, Heuver Bandengroothandel, Profile Tyrecenter

Heuver Bandengroothandel op bandenbeurs Reifen Essen

Heuver Bandengroothandel neemt in 2014 wederom deel aan Reifen Essen, één van de belangrijkste internationale beurzen voor de bandenindustrie. In het beursprogramma van Heuver is veel ruimte voor het onderhouden en uitbouwen van klantcontacten, terwijl van zijn exclusieve importmerk Aeolus de nieuwste producten in de stand te zien zijn. De beurs is van 27 tot 30 mei.

Op velgengebied ruimt Heuver voor het merk Athlete een speciale plek in. Evenals voor de nieuwste landbouwbanden van LingLong, waarmee Heuver eveneens een exclusiviteitscontract heeft. De Heuver-stand is te vinden in Hal 2, standnummer 2E48.

Bandenbranche

“Sinds jaren is ‘Reifen’ in Europa één van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor iedereen die iets met banden en toebehoren te maken heeft”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel.

“Wij doen al jaren tot grote tevredenheid mee en willen en zullen dus ook dit jaar niet ontbreken. Want de beurs sluit qua thematiek en internationaal bezoekersprofiel naadloos aan bij onze producten en ons Europese werkgebied.”

Landbouwbanden

“We leggen momenteel de laatste hand aan de invulling van de stand, maar zeker is dat we de nieuwste ontwikkelingen bij Aeolus in de schijnwerpers zetten. Net als we met de nieuwste landbouwbanden van LingLong doen. Daarnaast geven we de bezoekers uitleg over de kansen en voordelen van ons intensieve klantenservice programma”, aldus Heuver.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.