Euromaster, directeur B2B Heavy, Frank Hut

Euromaster Nederland stelt nieuwe Directeur B2B Heavy aan

Euromaster Nederland heeft een nieuwe directeur aangesteld voor de markt B2B Heavy. Frank Hut is als directeur B2B Heavy verantwoordelijk voor de sales van truck-, grondverzet-, industriële en landbouwbanden van Euromaster in Nederland.

Binnen zijn nieuwe functie zal Hut zich gaan richten op de verdere optimalisatie van de klantgerichtheid ter stimulering van de bandenverkoop en serviceverlening van Euromaster.

Euromaster

Volgens Hut is optimalisatie noodzakelijk: “In nauwe samenwerking met het accountteam gaan we de strategie bepalen, met als uitgangspunt customer focussed werken. De markt verandert snel en om voorop te blijven lopen, moeten we onszelf en onze producten en service voortdurend vernieuwen.

Ik wil werken aan heldere communicatielijnen met onze klanten; hun ervaringen en behoeftes kennen, analyseren en hierop doelstellingen formuleren. De manier van werken, het hoge ambitieniveau en de hands-on mentaliteit van Euromaster spreekt me zeer aan. Ik ben trots te werken bij zo’n professionele organisatie.”

Bandenbranche

Frank Hut is geen onbekende in de bandenbranche. De afgelopen negen jaar was hij werkzaam bij Continental Banden Groep van Pon Holdings. Gedurende de laatste vier jaar was hij actief als Sales Manager Export.

Volgens Marcel Guinchard, Algemeen Directeur van Euromaster, kan Euromaster met Frank Hut aan boord nóg dichter bij de klanten komen. “Hij heeft bewezen succesvol te kunnen werken aan langdurige klantrelaties, een talent waarmee hij een wezenlijke bijdrage zal leveren aan het handhaven van het marktleiderschap van Euromaster.”

Auteur: Jose van der Wegen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.