Euromaster start samenwerking met Liliane Fonds

Euromaster is een structurele samenwerking gestart met het Liliane Fonds. De aftrap werd onlangs gegeven tijdens een medewerkersbijeenkomst in aanwezigheid van Jaap Jongbloed, ambassadeur van het fonds. Als partner van de goededoelenorganisatie helpt de fastfitter onder andere door het inzetten van haar eigen vestigingennetwerk.

De eerste stap om het fonds te helpen, is een inzamelingsactie voor medewerkers en klanten. In alle vestigingen van Euromaster is het mogelijk oude schoenen in te leveren, waarmee gehandicapte kinderen in Ghana worden geholpen. De schoenen die nog bruikbaar zijn, worden verkocht. Versleten schoenen worden gerecycled.

Acties

Euromaster organiseert de komende periode nog meer acties, waarbij de opbrengst ten goede komt aan kinderen met een handicap in Ghana. Het dochterbedrijf van Michelin ondersteunt tevens de medewerkers en vrijwilligers van het Liliane Fonds. Zij krijgen een gratis mastercheck voor hun auto en kunnen deze ook kosteloos APK laten keuren.

Marcel Guinchard, directeur Euromaster: “Dagelijks mogen we duizenden automobilisten veilig op weg helpen. We willen ook een bijdrage leveren aan het op weg helpen van kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden, zodat zij weer mee kunnen doen in hun omgeving.”

Lees ook: Euromaster opent een webwinkel voor zakelijke klanten

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.