Apollo, Geneve, Motorshow, autoband, banden

Seshu Bhagavathula nieuwe Chief Technology Officer bij Apollo Tyres

Seshu Bhagavathula is de nieuwe directeur technologie bij Apollo Tyres. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de wereldwijde ontwikkeling van technologie-activiteiten en research & development, voor zowel particuliere als zakelijke eindgebruikers.

De nieuwe Chief Technology Officer heeft een lange staat van dienst in de automotive sector. Zo werkte hij op de R&D-afdeling van het Chinese Great Wall Motor Company. Ook werkte hij voor Daimler AG, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor productontwikkeling en procesintegratie.

Apollo

”Ik ben verheugd dat ik deze kans krijg en ben onder de indruk van de mogelijkheden voor de toekomst bij Apollo Tyres”, aldus Bhagavathula. ”Ik ben ervan overtuigd dat we in staat zijn om concurrerende producten op de markt te brengen, die voldoen aan de eisen van onze klanten wereldwijd.”

Lees ook: Luis Ceneviz weg als topman bij Vredestein-fabriek Enschede

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.