Michiel Kramer, Apollo Vredestein

Michiel Kramer wordt communicatiemanager Apollo Vredestein

Michiel Kramer is deze maand aangesteld als marketing communicatie manager bij Apollo Vredestein. De 34-jarige Kramer is de opvolger van Bandi Vaczi. Vaczi heeft een hogere functie als Head Global Marketing Communications gekregen. Dat meldt Automobielmanagement.

Kramer zal leiding geven aan de centrale teams voor marketing communicatie en productmanagement van Apollo Vredestein. Deze teams zijn verantwoordelijk voor de producten en de merken Apollo en Vredestein in zowel de markten Europa als Noord-Amerika.

Bandenbedrijf

Kramer is geen onbekende bij Apollo Vredestein. Sinds 2004 is Kramer werkzaam bij het bandenbedrijf. Voor Vredestein werkte hij onder meer in verkoopfuncties in de VS en op de afdeling Export. Vanaf 2005 werkte hij bovendien als market development manager in de VS.

Sinds september 2009 is Kramer actief geweest als area export manager met verantwoordelijkheid voor de Oost-Europese markt. Daar heeft Apollo Vredestein geen eigen kantoren. Kramer werkte verder als productmanager voor het high-endconcept van Vredestein. Dit concept staat ook wel bekend als Premium Styling bij Vredestein.

Voorganger

Kramers voorganger Vaczi gaf zes jaar lang leiding aan de afdeling marketing communicatie van Apollo Vredestein. In zijn nieuwe functie als Head Global Marketing Communications zal Vaczi veranwoordelijk zijn voor alle vormen van marketing communicatie van de merken binnen Apollo Tyres. Dit zijn de merken Apollo, Vredestein en Dunlop.

Auteur: Jose van der Wegen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.