Point S, bandenservice, bedrijf, Amsterdam

Bandenspecialist Point S richt zich meer op zakelijke markt

Om zich als organisatie nadrukkelijker te manifesteren in de zakelijke markt heeft Point S, de keten van onafhankelijke bandenspecialisten, Rick Gerrits aangesteld als accountmanager zakelijke markt. Point S wil meer leasemaatschappijen als klant. Gerrits brengt een grote hoeveelheid ervaring met zich mee en kent de zakelijke markt vanuit vele facetten omdat hij zowel voor leasemaatschappijen als voor toeleveranciers heeft gewerkt, meldt het bedrijf.

Max Hollander, Operationeel Directeur Point S Nederland: “We hebben te maken met een zeer competitieve markt doch geven graag het signaal af dat wij veel vertrouwen hebben in de toekomst en laten hiermee zien dat wij bereid zijn om te investeren in uitbreiding van het team.”

Formule

Hij merkt dat de point S formule zowel bij consumenten als bij de zakelijke klanten meer bekendheid begint te krijgen. “Daarom vinden wij het noodzakelijk dat wij, ook om onze franchisenemers extra te ondersteunen, de samenwerking met leasemaatschappijen en grote fleets gaan intensiveren.”

“Dankzij de groei naar 48 vestigingen en een flexibele organisatie zijn we ook steeds interessanter aan het worden voor de zakelijke markt. Wij zijn de enige organisatie van zelfstandige bandenspecialisten die in 27 landen dezelfde service kan bieden. We verwachten dan ook het aantal afspraken met leasemaatschappijen dit jaar snel verder uit te breiden”, aldus Hollander.

Point S

Point S is een professioneel samenwerkingsverband van zelfstandige bandenspecialisten. Point S is sinds de zomer van 2010 actief in Nederland en heeft inmiddels 48 vestigingen in Nederland. Het is een van oorsprong Frans bedrijf en is de grootste onafhankelijke keten bandenservicebedrijven in Europa.

Point S is wereldwijd actief in 27 landen, heeft meer dan 2.600 verkooppunten en biedt zowel de particuliere als de zakelijke markt een professionele dienstverlening. Naast Europa is Point S ook wereldwijd actief in landen als Turkije, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.