vredestein, bandenfabrikant, logo

Lid ondernemingsraad Apollo Vredestein krijgt lintje

Harm Schuring, werknemer van Apollo Vredestein in Enschede, heeft vrijdagmiddag een koninklijk lintje ontvangen. Hij is nu Lid in de Orde van Oranje Nassau. De 65-jarige Schuring, die met pensioen gaat, kreeg het lintje onder meer vanwege zijn verdiensten als vakbondsbestuurder en lid van de ondernemingsraad van Apollo Vredestein.

Schuring is sinds 1989 producttechnoloog op de afdeling Ontwikkeling. Verder was hij vanaf het begin, tot 2013, secretaris van de FNV-fractie binnen Vredestein en lid van de Ondernemingsraad. Vanwege zijn financiƫle inzicht zat hij namens de FNV in het pensioenfonds.

Sociaal Fonds

Verder is hij sinds 2003 bestuurslid van het Sociaal Fonds Apollo Vredestein, sinds 1990 voorzittter van de FNV Lokaal Bondgenoten en consulent ledenservice. Buiten het werk is hij sinds 1979 secretaris van de Prisme Derde Wereld Groep Enschede, dat kleinschalige ontwikkelingsprojecten financiert, meldt Tubantia.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.