Luis Ceneviz weg als topman bij Vredestein-fabriek Enschede

De bandenfabriek van Apollo Vredestein in Enschede moet op zoek naar een nieuwe topman. De huidige bestuurder, de Braziliaan Luis Ceneviz, kondigde namelijk onlangs zijn vertrek aan. Waarom Ceneviz opstapt, is niet bekendgemaakt. Wie de opvolger wordt is ook nog niet helder.

Volgens de Twentsche Courant Tubantia wil de topman zijn droom waarmaken en in zijn thuisland aan de gang als zelfstandig ondernemer. Momenteel zit Ceneviz in Schotland waar de presentatie plaatsvindt van enkele nieuwe banden: de allseason-band Quatrac 5 en de winterband Snowtrac 5.

Fabriek

De Braziliaan was sinds begin vorig jaar de topman van de fabriek in Enschede, waar hij Rob Oudshoorn opvolgde. Daarvóór was Ceneviz werkzaam als bestuursvoorzitter bij Apollo Tyres in Zuid-Afrika.

Lees ook: Vredestein komt met nieuwe allseason-band Quatrac 5

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.