Kwikfit Harderwijk hard op zoek naar nieuwe locatie

De Kwikfit-vestiging in Harderwijk hoopt snel te kunnen verkassen naar een betere locatie. Met de huidige plek aan de Handelsweg is het filiaal zeer ontevreden. Het bedrijf is aan het oog van de autorijder onttrokken en de gemeente staat het niet toe om een bord langs de weg te plaatsen om passerende automobilisten duidelijk te maken dat er een vestiging in de buurt is.

De Kwikfit is twee jaar geleden verhuisd van de Burgemeester De Meesterstraat naar de nieuwe plek. De oude locatie was prima voor het bedrijf, maar de gemeente had eerder al aangegeven dat het een tijdelijk onderkomen zou zijn voor de fastfitter, die het pand niet had gekocht, maar gehuurd.

Overheid

De filiaalmanager geeft aan te hopen dat binnen twee jaar een nieuw pand kan worden betrokken. Het bedrijf heeft al enkele suggesties gedaan aan de gemeente en is daarover met de lokale overheid in onderhandeling.

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.